Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

APK keuring 

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een verplichte keuring. Alle autobezitters in Europa zijn verplicht om deze keuring regelmatig uit te laten voeren. Niet voor niets, want een regelmatige keuring moet de veiligheid binnen het verkeer bevorderen. En omdat uw auto volgens deze keuring ook aan enkele milieueisen moet voldoen, helpt de keuring ook het milieu te beschermen. 

Heeft uw auto een nieuwe keuring nodig? Dan kunt u het voertuig naar onze werkplaats brengen. Wij voeren de verplichte keuring graag voor u uit. 

Neem contact met ons op

Een erkende APK expert 

Volvo-Autohuis-Bakker

Autohuis Bakker is een erkende expert voor de Algemene Periodieke Keuring. Dit betekent dat de RDW ons bedrijf erkent als professionele partner om keuringen uit te voeren. En blijkt uit de keuring dat uw auto gerepareerd moet worden? Dan kunnen wij deze reparatie direct voor u uitvoeren. 

Wanneer een nieuwe keuring? 

U moet uw auto regelmatig laten keuren. Het is echter niet zo dat er een vaste deadline is voor keuringen. De ene auto moet vaker gecontroleerd worden dan het andere voertuig. 

Twijfelt u of het weer tijd is voor een nieuwe keuring? Kijk dan naar de vervaldatum van de vorige keuring. Is uw auto nog nooit gekeurd? Kijk dan op de website van de RDW. Hier vindt u namelijk een schema, waarmee u kunt controleren wanneer uw auto voor het eerst gekeurd moet worden. 

Direct een afspraak maken bij Autohuis Bakker 

Moet uw auto gekeurd worden? Dan kunt u direct een afspraak maken met Autohuis Bakker. Wij raden u aan om uw afspraak telefonisch in te plannen. Goed om te weten: wij zijn erg flexibel als het op de keuring aankomt. De kans is dan ook groot dat u al op de korte termijn naar onze garage kunt komen voor een keuring.

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto