Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Onderhoud van uw auto bij de dealer 

Autohuis Bakker is uw ervaren en betrouwbare occasiondealer in Assen en omgeving. Wij hebben niet alleen een grote showroom met vele prachtige occasions, maar runnen ook een ruime werkplaats. Hier kunt u terecht voor het herstellen van schade, maar ook voor eenmalig of periodiek auto onderhoud. 

Het belang van goed onderhoud 

Het is van groot belang om uw auto goed en regelmatig te laten onderhouden. Een auto die goed onderhouden wordt, rijdt veel prettiger én veiliger dan een voertuig dat nooit nagekeken wordt door een professionele monteur. En omdat eventuele verborgen gebreken en versleten onderdelen snel vervangen kunnen worden, gaat uw auto met goed onderhoud bovendien veel langer mee. Met regelmatig auto onderhoud investeert u dan ook actief in de levensduur van uw auto. 

Autohuis-Bakker-ShowroomRenault-Autohuis-Bakker

Vakkundige en ervaren monteurs 

In de werkplaats van Autohuis Bakker werken alleen vakkundige en ervaren monteurs. Zij hebben al jaren ervaring met het nakijken en repareren van verschillende soorten auto's en kunnen dan ook ieder voertuig op hoog niveau onderhouden. Voor onderhoud op hoog niveau bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. 

Onderhoud nodig? Maak een afspraak 

Heeft uw auto onderhoud nodig? Maak dan een afspraak in onze werkplaats. Geef aan wanneer u uw auto naar onze monteurs wil brengen en wij noteren deze datum direct in onze agenda. Op de afgesproken dag staan onze monteurs voor u klaar om uw voertuig eens goed na te kijken en eventueel te repareren. 

Bent u benieuwd naar de kosten van onze dienstverlening in de werkplaats? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0592 481 153 of vul ons contactformulier in. Wij horen graag wat er precies moet gebeuren en kunnen op basis van uw verhaal een kostenindicatie opstellen. Nu weet u precies waar u aan toe bent als u uw auto brengt.

Naar het contactformulier Bel direct

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto