Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Onderhoudsbeurt aan uw auto 

Wilt u de levensduur van uw auto zo veel mogelijk verlengen? Dan is goed onderhoud een must. Een voertuig dat goed onderhouden wordt, gaat namelijk jaren langer mee. Voor auto-onderhoud op hoog niveau bent u bij Autohuis Bakker aan het juiste adres. Wat voor voertuig u ook heeft. Ook als u uw voertuig niet bij ons heeft gekocht, staan wij klaar voor eenmalig of frequent onderhoud aan het voertuig. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Waarom investeren in een onderhoudsbeurt? 

Het is uiterst belangrijk om uw voertuig goed te onderhouden. Niet alleen om de levensduur van het voertuig te rekken, maar ook zeker met oog op de veiligheid. Een voertuig dat goed onderhouden wordt, is namelijk altijd veiliger dan een voertuig dat totaal geen onderhoud krijgt. 

Dit komt omdat eventueel onveilige gebreken bij het onderhoud worden aangetoond en direct opgelost kunnen worden. Bij een voertuig dat nooit onderhoud krijgt, blijven deze gebreken onder de radar en kunnen ze op de lange termijn gevaarlijk zijn. 

Voorgevel-Showroom-Seat-Audi

Vakkundig onderhoud in onze werkplaats 

Wilt u uw voertuig door ervaren en betrouwbare experts laten onderhouden? Dan bent u bij Autohuis Bakker aan het juiste adres. In onze showroom werken alleen echte experts, die uw voertuig met alle plezier eens goed onder handen nemen. En heeft uw voertuig een reparatie nodig? Dan wordt u altijd eerst gebeld om uw goedkeuring te vragen. Met uw akkoord voeren wij de reparatie direct uit. 

Uw auto laten onderhouden? Kom bij ons langs 

Wilt u uw voertuig door Autohuis Bakker laten onderhouden? Kom dan langs en we kijken uw voertuig direct na. Wilt u zeker weten dat u in onze showroom terecht kunt voor een onderhoudsbeurt aan uw voertuig? Maak dan eerst een afspraak. Dit doet u door contact met ons op te nemen.

Neem contact met ons op 

Wat onze klanten over ons zeggen

Jps Deventer

Super goede service en attentheid,klantvriendelijk,ruim meedenkend..niets om over te klagen..ben super blij met mijn nieuwe auto en dik tevreden met Autohuis Bakker !

Anoniem

Zeer gastvrij, ondanks dat de eigenaar alleen is heb je toch zijn onvoorwaardelijke aandacht. Erg prettig zaken gedaan en blij met de Renault Clio

van der Geld

Super in alle opzichten vorige week mijn 2e aankoop bij Autohuis Bakker mogen doen en net als de vorige aankoop niets op aan te merken! ik koop mijn auto's nergens anders meer prima service!

Klantbeoordelingen

feedback-sterren
50 beoordelingen

Bekijk alle

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto