Pagina wordt geladen ...
openingstijden ma t/m vrij 09:00 tot 18:00 | za 10:00 tot 17:00
locatie van Vlissingenstraat 43b | 9403 BB Assen
logo feedbackcompany
logo feedbackcompany

Kwalitatief hoogwaardige occasions
de beste service snelle levertijd eerlijke prijzen
altijd een goed bod op uw huidige auto

Bekijk alle occasions Contact opnemen

Wat gebeurt er bij een onderhoudsbeurt aan mijn auto?

Om uw occasion in goede staat te houden, is een regelmatige grote beurt echt noodzakelijk. Alle bewegende, draaiende onderdelen moeten goed gesmeerd blijven en eventueel vervangen worden bij slijtage. Ook vloeistoffen moeten worden gecontroleerd en worden bijgevuld of vervangen. 

Wanneer onderhoud niet op tijd plaatsvindt, gaan er onderdelen kapot, kunt u met pech langs de weg komen te staan en kan er blijvende schade ontstaan onder de motorkap. Allemaal zaken die u liever wilt voorkomen toch? 

Bent u benieuwd wat er precies aan auto onderhoud gebeurt tijdens zo'n periodieke onderhoudsbeurt? Wij hebben de belangrijkste punten voor u op een rijtje gezet. 

Showroom-achter-Renault-Peugeot
Autohuis-Bakker-7
 

Vraag een offerte aan

Auto onderhoud tijdens de grote beurt

Een groot deel van de onderhoudsbeurt bestaat uit het controleren van alle onderdelen van de auto. Met behulp van een lijst met controlepunten kijken we naar de werking, slijtage en beschadiging van elk onderdeel. Standaard worden daarnaast nog een aantal werkzaamheden uitgevoerd, zoals het vervangen van lucht- en oliefilter en het verversen van de motorolie. 

Naar aanleiding van de resultaten van de controle, zal de monteur vervolgens een rapportje schrijven waarin staat welke onderdelen er vervangen of gerepareerd zouden moeten worden. Vervolgens wordt met de klant besproken welke werkzaamheden er ook daadwerkelijk uitgevoerd gaan worden en wat dat gaat kosten. 

Naast bovengenoemde controlepunten zijn er ook aanvullende werkzaamheden die afhankelijk zijn van het merk en het type auto. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van distributieriem, V-snaar of multiriem en brandstoffilters, het verversen van versnellingsbakolie en het reinigen, controleren en bijvullen van de airco.   

Een goede investering

U ziet dus dat er nogal wat bij komt kijken en een grote beurt neemt al snel heel wat manuren in beslag. Daar hangt uiteraard een prijskaartje aan, maar het is een investering die zichzelf terugbetaalt en zorgt dat u met een gerust hart achter het stuur kunt stappen! Benieuwd wat een grote beurt kost bij Autohuis Bakker? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Neem contact op      Heeft u een vraag?

Wat onze klanten over ons zeggen

Kwalitatief hoogwaardige occasions | De beste service | Snelle levertijd | Eerlijke prijzen | Altijd een goed bod op uw huidige auto